Ahrex Flexistripper 2.0

26. februar 2022 0 Af Lars Broberg

Jeg var sikker min bedste fiskekammerat som jeg aldrig fisker uden, var min Baskette, men efter at have prøvet Flexistripperen har jeg fået en ny ven.
Bevares Flexistripperen er ikke en ny opfindelse, den har været på markedet i flere år, men jeg må indrømme at det nok var hang til det kendte, og desuden havde jeg den fravalgt af den årsag at Især ved dyb vadning og bølgegang kan linen let skylles ud af disse ‘Flexipinde’.

Den er utrolig let fylder ingenting og dejlig nem at vade med især på det lave vand, de fleste ‘vaskebaljer’ fylder mere, og hvem har ikke prøvet at knalde sine kolde fingre ned i kurven og bandet højt.

På min første tur med den gik så uproblematisk og let, faktisk glemte jeg helt at den var på, men mest opløftende var at linen ikke kludrer som den ofte gør i en linekurv.
Når linen kludrer kommer der knuder på linen og stopper i stangøjet, det skete på min 3 timers tur blot 3 gange, en væsentlig forbedring.

Flexistrupperen bliver min nye tro følgesvend på kysten, og også ved åen. Basketten kommer nok også med på kystturen med større bølger, men Flexistripperen skal bestemt også med så den kan afprøves i lidt flere bølger.